У рубриці «Перекличка» — кафедра акушерства і гінекології № 1 на зв’язку

23 березня 2022
347

За умов воєнного стану в країні Університет навчає, навчається, працює, взаємодіє. Щоранку у його стінах і далеко за межами в усій Україні та за кордоном день починається з Хвилини мовчання за загиблими у російсько-українській війні. Далі викладачі дистанційно читають лекції та проводять семінарські заняття. У рубриці «Перекличка» ми будемо постійно публікувати новини від них і залишатися з ними на постійному зв’язку.

Сьогодні діалоги у «Перекличці» кафедри акушерства і гінекології № 1.

Діалог 1. Заняття у групі 40 міжнародного факультету проводить викл. Юлія Орлова. Вона повідомляє: «Незважаючи на те, що в Індії у студентів сьогодні національне свято — кольоровий фестиваль — всі студенти звідти присутні на занятті. Ми привітали їх зі святом і побажали миру, добра та успіхів у навчанні».

Діалог 2. Доцент Віталій Мартиненко: «Шлю всім вітання із укриття ЦРЛ. Заняття зі студентами 5 курсу 14 групи медичного факультету провів. І мушу сказати, що наші студенти — супер! Слава Україні та українським лікарям! Все буде Україна!»

Діалог 3. Викладачка Марта Зеліка-Хобзей: «Добрий день, на медичному факультеті № 2 на 5 курсі, у 2 групі всього десять студентів. Встановила зв’язок з усіма. Всі навчаються дистанційно зі своїх країн».

Діалог 4. Доцент Валентин Талаш: «8-6 мед. Заняття провів, всі вийшли на зв’язок. Два студенти із групи працюють».

Післямова. Рубрика «Перекличка» чекає нових повідомлень про те, як проходить сьогодення на всіх кафедрах Університету.

Навчаємо! Навчаємось! Працюємо! Діємо! Перемагаємо!