Допомогти так легко!

15 листопада 2019
976

Допомогти так легко!

14 листопада в рамках святкування Міжнародного дня студента у дискотечно-виставковому залі міського Будинку культури відбувся ХІІІ благодійний студентський бал «Допомогти так легко». Організаторами виступили Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради, Студентська рада м. Полтави, Всеукраїнський благодійний фонд допомоги та розвитку «Help Group».

Студенти УМСА та усіх полтавських вишів зібралися заради шляхетної мети – надання допомоги тим, хто її потребує, адже благодійність – найбільша із людських чеснот.

Основна ціль заходу майстерно поєдналася з невимушеним святом бального танцю. Тематикою цьогорічного балу став чарівний світ Harry Potter і студенти залюбки поринули у казковий світ магії та чаклунства. Захоплюючий вальс, тематичні фотозони та яскрава шоу-програма зробили свято незабутнім.

Вечір провели не лише весело та цікаво, але й з користю! Всі благодійні кошти, зібрані під час заходу, а це – більше 80 тисяч гривень, будуть передані до Всеукраїнського Благодійного Фонду Допомоги та Розвитку «HELPGROUP». Гроші будуть акумульовані на розрахунковому рахунку і використані з метою матеріальної допомоги студенту, який цього потребуватиме.