#Students_Against_COVID хештег, що об'єднує більше ніж 150 студентів та союзників у 40+ країнах у боротьбі з пандемією короновіруса

10 квітня 2020
807

Лікар-інтерн-неонатолог  ІІ року навчання ННІПО УМСА кафедри педіатрії №1 з пропедевтикою та неонатологією Данільченко Валерія долучилася до Команди

США, 30 березня 2020 р. - Все розпочалося з простого твіту студентки четвертого курсу Марини Хак, Мічиганського університету медичного та громадського здоров’я . Вона закликала інших людей по всьому світу використовувати хештег #Students_Against_COVID, щоб поділитися способами боротьби з новим вірусом, який різко продовжує змінювати навколишній світ. Протягом 10 днів використання хештегу, він об'єднав 150+ студентів та союзників у 40+ країнах. Натхненні прикладом, студенти мають можливість допомогти вирішити проблеми, які COVID-19 створив у нашому суспільстві, надати значення своїм унікальним голосам, створивши можливість обміну інноваційними ідеями між країнами, просувати засоби індивідуального захисту (ЗІЗ), допомогти перекладати інформаційні листівки COVID-19 на 34 мови. Наприклад, є команда дизайнерів відео, яку очолює Аруса Ільяс, студентка-медик з Британії. Щоденно працює команда з перекладу, яку очолює Шанміна Султана, студентка післядипломного навчання університету громадського здоров'я  США, до складу цього підрозділу входить і лікар-інтерн-неонатолог  ІІ року навчання ННІПО УМСА кафедри педіатрії №1 з пропедевтикою та неонатологією Данільченко Валерія.

#Students_Against_COVID намагається об'єднати студентів та союзників по всьому світу, щоб створити загальну платформу для спільного використання ідей, мозкового штурму та співпраці протягом пандемії коронавірусу. Мета руху #Students_Against_COVID - сприяти ефективному та професійному спілкуванню, заохочуючи інших відстоювати науково обґрунтовані факти, ідеї, заохочувати інновації та будувати нові можливості співпраці.

Зрештою, студенти пристрасно ставляться до участі у боротьбі з COVID-19 та запрошують молодь усього світу приєднатися до їхньої кампанії.