Відбувся VI вокальний конкурс «Голос Університету-2021»

02 грудня 2021
511

На цю подію з нетерпінням очікувала вся університетська спільнота, до неї напружено готувались кращі студентські голоси.

І ось нарешті – довгожданий старт!

Студентський парламент заздалегідь попередив, що захід матиме благодійне спрямування. Зібрані кошти з квитків та внесків будуть передані на підтримку онкогематологічного відділення комунального закладу Полтавської міської клінічної лікарні. Для цього встановили відповідні скриньки.

Університет здавна славиться артистичними, талановитими та співучими студентами. Цьогорічні учасники з ентузіазмом продовжили давню творчу традицію. Вони вражали та дивували глядачів напрочуд цікавими виступами. При цьому нові Зірки вокалу прагнули здобути переконливу перемогу в головній номінації Конкурсу — стати Голосом Університету-2021!

Треба зазначити, що для цього їм довелося докласти неабияких зусиль. Конкурс включав два тури і фінал. У першому турі кожна пара презентувала свою пісню. За оцінками журі у другий тур потрапив тільки один із двох співаків. А у другому турі конкурсанти представляли якусь відому пісню вже за власним вибором. По завершенню цього етапу найяскравішими Зірками Конкурсу і обрали двох найкращих.

Журі було вимогливим і справедливим. Очолював суддівську колегію проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор Валерій Похилько, а до складу журі входили начальник відділу культурно-освітньої діяльності Людмила Сидоренко, доцент кафедри хірургії № 3, відповідальний за роботу зі студентами 4-го курсу Віталій Драбовський, голова Студентського парламенту та Студентський президент України Олександр Мамай і голова студентського профкому Дар’я Артьомова.

Глядачі ж також мали право голосу, і приз глядацьких симпатій присуджували саме вони.

Голосом Університету-2021 визнана студентка 1-го курсу Фахового медико-фармацевтичного коледжу Єлизавета Івахненко.

Кращим жіночим голосом визнана студентка 4-го курсу медичного факультету № 2 Катерина Щедрик, а кращим чоловічим — студент 3-го курсу міжнародного факультету Abdeimounaim El Milouay.

Приз глядацьких симпатій дістався студентці 3-го курсу міжнародного факультету Aya Ouanaim.

Це була неповторна подія у творчому житті Університету. Емоції, звісно ж, вирували. А голоси виконавців зачаровували. І хоч переможці визначені – переможених немає. Бо ж всі учасники надзвичайно креативні та талановиті. В оцінці виступів журі з глядачами були солідарні.

Університет пишається своїми молодими талантами! А самі організатори висловлюють щиру вдячність за підтримку заходу ректору закладу вищої освіти ПДМУ, професору Вячеславу Ждану, управлінню освітньо-виховною та гуманітарною роботою з молоддю ПДМУ та відділам Студентського парламенту.