ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

03 квітня 2019
641

28-29 березня 2019 року на базі Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018-2019 навчальному році зі спеціальності «Педіатрія».

Від Української медичної стоматологічної академії в конкурсі взяли участь два учасника:

  • Филенко Дарина Миколаївна з доповіддю «Клініко-лабораторна характеристика перебігу хронічних вірусних гепатитів В і С у дітей залежно від фази інфекційного процесу». Робота була виконана під керівництвом зав. кафедри педіатрії №2 професора Крючко Тетяни Олександрівни.
  • Хорольська Юлія Анатоліївна з доповіддю «Значення аліментарного фактора як тригера розвитку синдрому ацетонемічного блювання у дітей раннього віку». Керівник: в.о. зав. кафедри педіатрії №1 з пропедевтикою та неонатологією доцент Цвіренко Світлана Миколаївна.

На підставі оцінювання виступів учасників конференції та висновків рецензентів, членами журі було відзначено студентку 5 курсу педіатричного факультету Филенко Дарину Миколаївну та нагороджено дипломом II ступеня.