Служу Українському народу!

29 травня 2019
866

Для студентів стоматологічного та медичних факультетів УМСА цей травневий день став знаменним ужитті. Адже вони після успішної здачі іспиту 29 травня 2019 року складали військову Присягу на вірність українському народові і своєму медичному та армійському обов`язку.

Кафедра медицини катастроф і військової медицини академії підготувала ще один випуск висококваліфікованих фахівців, які завершили навчання за Програмою підготовки офіцерів запасу медичної служби. За роки навчання на кафедрі майбутні лікарі мали всі можливості для того, щоб не тільки досконало вивчити державні закони щодо військової служби, статути Збройних Сил України, а й навчитись працювати у складній оперативній обстановці, виконувати вимоги військової присяги. Їхні наставники – досвідчені викладачі кафедри медицини катастроф і військової медицини, передаючи власний досвід та знання, сформували у них особисту відповідальність за безпеку й обороноздатність країни, виховали повагу до Конституції України, підготували до духовної та психологічної спроможності зі зброєю у руках захищати Українську державу.

Адже, як сказав у своїх напутніх побажаннях молодим офіцерам полковник медичної служби запасу, ректор УМСА В. М. Ждан: «Саме ці особисті якості необхідні майбутньому офіцеру медичної служби для грамотного навчання та виховання підлеглих, зміцнення військової дисципліни й організованості, підтримання постійної бойової готовності і професійної роботи у бойових умовах. Тож хай здобуті знання та навички послуговуються вам впродовж всього майбутнього професійного шляху і хай вбереже вас доля від застосування їх у буремні воєнні роки! Миру і успіхів вам!»

Урочиста миттєвість складення Присяги…Схвильовані обличчя. Фото на згадку…

Успішного старту вам до професійних вершин! Хай не полишить ніколи вас цей звитяжний дух готовності служити віддано Українському народу!