Кожен на своєму місці робить внесок у Перемогу!

23 березня 2022
754

У непростих умовах воєнного стану колектив кафедри анатомії людини продовжує поповнювати науковою і навчально-методичною продукцією для полегшення навчального процесу під час дистанційного навчання.

Доктор медичних наук, доцент ЗВО, Володимир Гринь працює над монографією «Морфофункціональні особливості клубово-сліпокишкового відділу кишечнику людини у віковому та клінічному аспектах». У монографії висвітлені основні дані щодо особливостей морфологічної будови, динаміки становлення, аномалій розвитку і топографоанатомічних взаємовідношень компонентів ілеоцекального відділу кишечнику людини у віковому та клінічному аспектах.

Співробітники кафедри продовжують плідно працювати над створенням навчального наочного посібника «Серцево-судинна система. Органи імунної системи» англійською мовою для здобувачів освіти міжнародного факультету, автори: доц. Устенко Р.Л., доц. Н.Л. Свінцицька, д.мед.н., доц. В.Г. Гринь, викл. Каценко А.Л., доц. Пілюгін А.В. Позитивною рисою навчального наочного посібника є адаптація його до навчальної програми, висвітлення матеріалу з точки зору сучасних наукових поглядів на будову тіла людини. З літературної точки зору він максимально спрощений для розуміння тексту студентами.

Кожен на своєму місці робить внесок у Перемогу! Усе буде Україна!