УМСА — вищий медичний навчальний заклад — єдиний за академічним рейтингом «ТОП-200 Україна 2020» став флагманом національної освіти у Полтаві

08 липня 2020
1863
УМСА — вищий медичний навчальний заклад — єдиний за академічним рейтингом «ТОП-200 Україна 2020»  став флагманом національної освіти у Полтаві

44-е почесне місце у щорічному академічному рейтингу «ТОП-200 Україна 2020» посіла серед провідних національних вишів Українська медична стоматологічна академія. Такий високий показник рейтингу по праву виводить УМСА у лідери серед вищих навчальних закладів м. Полтави і дає можливість вважатися одним із кращих вищих навчальних закладів в Україні.

Цей факт тим більш значущий, що дані щорічного академічного рейтингу оприлюднені саме у той час, коли академія готується до свого 100-літнього ювілею. Він засвідчує, що в УМСА збережені і примножені цілою плеядою талановитих молодих науковців вікові традиції, створені потужні наукові медичні школи, тут отримують дипломи спеціалістів підготовлені досвідченими відомими ученими-лікарями висококваліфіковані фахівці.

Тож з високою академічною відзнакою у престижному рейтингу вишів «ТОП-200 Україна 2020», рідна Академіє! Розвиватись Тобі всебічно далі і примножувати наукову славу відданих Медицині відомих Учителів-Наставників і Професорів на благо збереження здоров’я рідного українського народу!

Для довідки.

Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» створений у 2003 році за ініціативою та підтримкою Науково дослідного інституту прикладних інформаційних технологій Кібернетичного центру НАН України.

Місією Центру є імплементація принципів міжнародної експертизи та рейтингового оцінювання діяльності вищих навчальних закладів України, моніторинг якості знань, розроблення та реалізація міжнародних освітньо-наукових проєктів, програм, різнопланових заходів, спрямованих на вдосконалення інформаційної інфраструктури в Україні, розвиток та розширення впровадження новітніх інформаційних технологій (ІТ).

У 2020 році при складанні академічного рейтингу вишів експерти брали до уваги сучасні тенденції розвитку університетської освіти, узагальнені міжнародною Конференцією IREG (IREG 2019 Conference, Bologna, Italy 8-10 травня 2019 року), а також Берлінські принципи, що їх затвердили учасники другої наради IREG (Берлін, Німеччина 18-20 травня 2006 року).