ПДМУ: розпочалося практичні заняття для науково-педагогічних працівників

09 вересня 2021
513

На базі ПДМУ в комп’ютерних класах розпочалися практичні заняття для науково-педагогічних працівників університету з майстер-класу за програмою «Організація дистанційного навчання за допомогою сервісів онлайн-конференцій і відеозв'язку Zoom, платформи Google Classroom  та програми MS Power Point в освітній діяльності» для науково-педагогічних працівників університету.

Заняття проводять досвідчені викладачі кафедри медичної інформатики, медичної і біологічної фізики: доцент, к.пед.н. Лобач Н.В., ст.викл., к.біол.н. Коровіна Л.Д., викл., к. пед.н. Ісичко Л.В. Вони мають відповідні сертифікати курсів, вебінарів від Академії цифрового розвитку, м.Київ “Цифрові інструменти GOOGLE для організації ефективного зворотнього зв’язку між учасниками освітнього процесу під час дистанційного навчання” та Wyzsza Szkola Biznesu - National Louis University, Nowy Sacz, Poland  "Distance education: innovative methods and digital technologies".

Викладачі діляться набутими знаннями, відповідають на запитання, а слухачі оволодівають практичними навичками з цифровими платформами для організації освітнього процесу.