У ПДМУ відбулась конференція трудового колективу

06 травня 2021
1644

6 травня 2021 року у Полтавському державному медичному університеті у режимі онлайн відбулась конференція трудового колективу за участі керівництва, деканів факультетів та співробітників університету.

На початку конференції зі вступним словом до учасників звернувся голова комісії з реорганізації УМСА, виконуючий обов`язки ректора ПДМУ, професор Вячеслав Ждан.

Відзначивши у своєму виступі вагомий внесок, який впродовж багатьох років зробив науково-викладацький колектив у розвиток медичної галузі, освіти і подготовку висококваліфікованих фахівців, він зосередив увагу присутніх на виборах до складу Вченої ради вже Полтавського державного медичного університету.

Далі погоджувалося рішення щодо перейменування Первинної профспілкової організації співробітників Української медичної стоматологічної академії на Первинну профспілкову організацію співробітників Полтавського державного медичного університету та розробку з роботодавцем і обговорення проєкту змін до Колективного договору Полтавського державного медичного університету.

На завершення учасники конференції розглянули також поточні питання.