Професійне вдосконалення викладачів УМСА

15 вересня 2020
575

Медична освіта вимагає від педагога постійного професійного розвитку. Саме тому викладачі УМСА не припиняють вдосконалювати свої знання.

З 3 серпня по 11 вересня доцент кафедри дитячої хірургії з травматологією та ортопедією Євген Гриценко, асистент кафедри психіатрії, наркології та медичної психології Дмитро Бойко та асистент кафедри хірургії №3 Віталій Драбовський взяли участь у науково-педагогічному стажуванні «Інноваційні методи організації освітнього процесу для здобувачів медичної освіти в Україні та країнах ЄС». Стажування проходило на базі Куявського університету у м. Влоцлавек, Польща.

Учасники представляли науково-методичні доповіді щодо особливостей викладання у медичній галузі та системи вищої освіти в Україні. Протягом стажування були розглянуті питання використання соціальних медіа та дистанційних технологій в організації навчального процесу в умовах пандемії, особливості системи вищої медичної освіти в Україні та країнах ЄС, можливості підвищення її якості та інтеграції у європейський простір, а також правила академічного письма на прикладі Польщі.

Після проходження стажування, викладачі отримали сертифікати міжнародного зразка, оволоділи новими знаннями та найкращими практиками, що в подальшому будуть впроваджені у їхню педагогічну діяльність.