Відбулася робоча зустріч голів Регіональних рад Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона»

14 грудня 2020
407

Голова Регіональної ради Полтавської області Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона», професор Валерій Похилько взяв участь у засіданні робочої зустрічі голів Регіональних рад.

11 грудня 2020 р. відбулася відео-конференція (платформа Zoom), на якій розглядалися виробничі питання.

Голови Регіональних рад проінформували про процес формування Регіональних рад 2020-2021рр.

Князевич В. М., голова Поважної Ради Відзнаки, представив інформацію про особливості проведення конкурсного відбору 2020-2021рр. Голова Поважної Ради повідомив про рішення проводити Круглі столи за участі лауреатів, куди будуть запрошені як представники влади, так і громадськості. Наразі продовжується діалог та пошук майбутньої місії Лауреатів Відзнаки. Ще одним із рішень, ураховуючи виклики часу, стало впровадження двох  нових номінацій: «Найкращий управлінець в охороні здоров'я» та «Найкращий колектив закладу охорони здоров'я». «Ці зміни, - наголосив Василь Князевич, - потрібно буде внести до Положення».

Матвієнко Н.В., в. о. голови Виконавчого комітету Відзнаки, доповіла про особливості інформаційного супроводу проєкту під час конкурсного відбору 2020-2021рр. Таким чином, "Орден" виконуватиме функцію налагодження комунікації між медиками, державою та органами місцевого самоврядування. Далі будуть формуватися робочі групи, чати з активним залученням соціальних мереж, оскільки ситуація вимагає дистанціювання і роботу в режимі онлайн.

За час існування Відзнаки з 2009 року до сьогодні вже 65 переможців. Спільнота об'єднує фахівців різних медичних галузей. Хірурги, військові медики, інфекціоністи, психологи та багато інших спеціалістів вже отримали на цьому рівні найвище визнання.

Отже, відбір достойних медиків триває і вже 9 серпня 2021 року країна знатиме імена нових переможців!