Відбувся 7-й Академічний конкурс "Лікарі з гумором"

29 листопада 2019
816

28 листопада в академії відбувся 7-й Академічний конкурс "Лікарі з гумором". Дві команди найкмітливіших студентів-медиків змагалися за перемогу у запеклій боротьбі Команда "Індиферентна глюкоза"(капітан Марія Чикор) виступила з гаслом справжнього студента: "3 так 3, 5 так 5". Команду "Бронхоекстаз" очолив студент стоматологічного факультету Давід Давітян.

Учасникам довелося відповісти на питання трьох секцій із дисциплін, пограти в крокодила, здогадатися, що в чорному ящику та відповісти на каверзне запитання від голови СНТ Анастасії Шкодіної.

Відповіді команд оцінювали викладачі академії, а серед членів журі були також і студенти.

На учасників конкурсу чекав сюрприз у вигляді музичної відео-лекції з основ імунології від Глена Волкенфелда, викладача Вищої школи Берклі. По завершенню всі отримали сертифікати та купони на безкоштовний квиток в кінотеатр "Візоріа".

За результатами підрахунку балів переможцями визначено команду "Бронхоекстаз". Вони і отримали сетифікати від медичного центру "Медіон", призи від Ради СНТ та традиційну сову від капітана команди-переможця попереднього конкурсу Шепетько Юлії.