На благо миру та розвитку: Всеукраїнський онлайн-урок фізичної культури

07 квітня 2022
400

В рамках реалізації програми Президента України «Здорова Україна» 6 квітня 2022 року відбувся Всеукраїнський онлайн-урок фізичної культури на благо миру та розвитку, присвячений Міжнародному дню спорту.

Організували захід Міністерство освіти і науки України, Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», ГО «Рух Олександра Педана «Джуніор» за підтримки Міжнародного дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ».

Всеукраїнський урок об’єднав учнів, студентів, вчителів та викладачів з різних куточків України. Також до уроку долучилися зірки спорту та шоу бізнесу, опініон лідери: телеведучий Олександр Педан, співак Позитив (Олексій Завгородній), танцюрист Женя Кот, футболіст Олександр Зінченко, дзюдоїстка Дар’я Білодід та інші.

Викладачі кафедри фізичного виховання та здоров’я, фізичної терапії, ерготерапії з спортивною медициною та фізичною реабілітацією разом з викладачами Фахового медико-фармацевтичного коледжу, навчально-наукового медичного інституту та студентами ПДМУ активно підтримали Всеукраїнський урок фізичної культури у форматі онлайн.

Перемагаємо разом! Все буде Україна!