Наполеглива праця – успішний результат дистанційного навчання

08 квітня 2020
609

Згідно з наказами УМСА №129 від 25.03.2020 р. та №135 від 30.03.2020 р. на кафедрі фізіології з 1 квітня 2020 року успішно розпочата дистанційна освіта здобувачів вищої освіти.

Для цього в оптимальні строки проведено кафедральне засідання (дистанційно) та обговорено алгоритм і форми проведення навчання, призначені відповідальні особи, у кожній групі - відповідальний викладач. 

Студенти англомовні за спеціальністю «Фізіологія» навчаються за допомогою Google class. Усі інші за спеціальністю «Фізіологія» та за спеціальністю «Лабораторна справа» через листування в електронній пошті або ж Вайбер.

У кожній групі відповідальний викладач отримав телефони та електронні адреси студентів та проводить заняття за визначеною формою.

Алгоритми дії викладача і студента, завдання та строки їх виконання, методичні матеріали для підготовки до занять, електронні адреси викладачів знаходяться на сторінці кафедри сайту УМСА у розділі «Матеріали для дистанційного навчання під час карантину» та «Матеріали для завантаження».

Завідувач кафедри щоденно контролює роботу викладачів через контакти в групі в Вайбер, в Google class, електронну пошту та телефонний зв'язок.

Послідовна і наполеглива праця здатна здолати будь-які труднощі на шляху до здобуття якісної освіти! Успіху всім!