Відбулась Вчена рада у режимі онлайн

22 жовтня 2020
855
Відбулась Вчена рада у режимі онлайн

21 жовтня 2021 року у режимі онлайн відбулось чергове засідання Вченої ради.

На ньому у доповіді першого проректора, професора Валентина Дворника йшлось про результати рейтингу науково-педагогічних працівників УМСА за показниками навчально-методичної та організаційної роботи у 2019 році. Також були заслухані звіти декана факультету підготовки іноземних студентів, доцента Лілії Бурі та завідувача кафедри дитячої хірургічної стоматології, професора Павла Ткаченка про виконання ними контракту на посаді за 5 років.

Ректор академії, професор Вячеслав Ждан оголосив імена нагороджених працівників академії з нагоди Дня працівників освіти Почесними грамотами та привітав їх з нагородами.

Грамотами Полтавської обласної ради нагороджені завідувач кафедри українознавства та гуманітарної підготовки Тетяна Лещенко, начальник відділу з науково-педагогічної роботи та організації навчально-наукового процесу Іван Старченко, кандидат медичних наук, доцент Євдокія Кітура та кандидат філологічних наук, доцент Вікторія Костенко.

Грамоти Полтавської міської ради отримали: кандидат медичних наук, доцент Ірина Чорна, кандидат філологічних наук, викладач Марина Жовнір, кандидат медичних наук, доцент Олена Кир`ян та кандидат філологічних наук, старший викладач Ксеня Гаврильєва.