З Україною в серці

22 березня 2022
483

Новий навчальний тиждень почався на кафедрі українознавства та гуманітарної підготовки ПДМУ в дистанційно-синхронному форматі. Головне завдання викладачів кафедри – налагодження безперервного навчання в непростих умовах воєнного стану й усебічна підтримка кожного здобувача освіти, який був змушений тимчасово виїхати з України.

У роботі враховуються вимоги безпекової ситуації, рекомендації Міністерства освіти і науки України, МОЗ України й Полтавської ОВА. В організації навчального процесу з іноземними здобувачами освіти застосовуються синхронний і асинхронний формати: навчальні матеріали доступні 24/7 – здобувачі освіти мають можливість опановувати дисципліни кафедри і відвідуючи пари онлайн за розкладом, і в той час, коли в них є стабільний доступ до інтернету й мережевого контенту. Натепер налагоджена якісна комунікація між науково-педагогічними працівниками кафедри й студентами в різних куточках світу.

До щему в серці проймає те, як іноземні здобувачі освіти ПДМУ щиро підтримують українців і вболівають за долю України й Полтави, за рідний університет. Вони вірять у силу духу українського народу, його міць, незламність, у мужність і звитягу хоробрих захисників свободи й миру загальноукраїнського, загальноєвропейського й загальносвітового! Україна переможе! Увесь світ з нами! Кожен на своєму місці робить внесок у Перемогу! Усе буде Україна!