Слухачі діляться враженнями про курси підготовки до ЗНО при ПДМУ

18 жовтня 2021
304
Слухачі діляться враженнями про курси підготовки до ЗНО при ПДМУ

Д.О. Іваненко:

Можу впевнено сказати, що курси підготовки до ЗНО при ПДМУ справді дуже ефективні. Заняття підібрані так, що інформація сприймається максимально зрозуміло і не втомлювала. Проводяться часто зрізи  різного рівня, які також допомогли підготуватися до ЗНО психологічно і бути готовим до будь-якої ситуації.

Щербакова Д.:

Завдяки різноманітним тестам, доступному викладу матеріалу з предметів, я успішно склала ЗНО. Подана інформація сприймається максимально зрозуміло.

Ткаченко М.С.:

Я дуже вдячна за те, що мої батьки віддали мене на курси при ПДМУ. Це дуже допомогло мені в підготовці до ЗНО.

Колєснікова А.:

Гарно та зрозуміло пояснюють матеріал, допомагають, якщо є труднощі (навіть, якщо ви прийшли, не маючи жодних знань з предмету). Викладачі знаходять підхід до кожного учня та роблять цікавим навчання. Дають тільки те, що справді знадобиться на ЗНО. Дуже сподобались курси. Рекомендую.

Хамед Хабіба:

Дуже приємна та надихаюча атмосфера. Усі зусилля викладачів направлені на складання ЗНО на високий рівень. Не можу не відмітити викладача з фізики Олену Іллівну. Завдяки її старанням я самостійно захотіла складати ЗНО з цього предмету. На курсах я отримувала надзвичайну підтримку.

Я, Василишина Вікторія, хочу висловити вашому навчальному закладу велику вдячність за підготовчі курси до складання ЗНО. Завдяки вашій допомозі я здобула хороший результат. Також хочу висловити подяку педагогічному колективу за вашу працю і професіоналізм. З усіх предметів пари проходили зрозуміло і цікаво. Найбільше мені  сподобались предмети – українська мова та біологія. Щиро вдячна вам за допомогу!!! Успіху та процвітання навчальному закладу та всьому колективу!!!

Курило Валерія:

На підготовчі курси я почала ходити з 10 класу. Вже із самого початку я поринула в чудову атмосферу, атмосферу розуміння, висококласних спеціалістів. Курси показали мені, що мої сили необмежені, і дякуючи цьому, мій рівень достатньо став вищим. Викладачі – супер! Креативні, розуміючи, найкращі! Якби не час вступати, то ходила б навчатися й 3 рік!

Олег Вітко:

Мені дуже сподобалося на курсах. Я зустрів багато гарних людей і викладачів. Особливо сподобалася Олена Іллівна зі своїм унікальним методом викладання. Одним словом, на курсах – ВИКЛАДАЧІ з великої літери.