Будні кафедри гістології, цитології та ембріології на карантині

10 квітня 2020
860

За час карантину на кафедрі гістології, цитології та ембріології,  опробовані та засвоєні практично всі форми роботи зі студентами в дистанційному форматі (ClassRoom, Zoom, Viber, Telegram). 

З 13 квітня 2020 року, у цьому ж форматі будуть здійснюватися відробки пропущених практичних занять, лекцій та отриманих незадовільних оцінок.

Студенти з розумінням сприйняли складну ситуацію, що виникла у з в`язку із запровадженням карантину, а тому відповідально і у повному обсязі виконують завдання:

- з написання термінологічного словника;

- вирішення тестів II рівня;

- тестів із бази даних «Крок-1»;

- в альбомах замальовують гістологічні препарати, які розміщені на сайті кафедри.

На сторінці сайту кафедри створений розділ «Матеріали для дистанційного навчання під час карантину». Він виданий трьома мовами і містить:

- алгоритм самостійної роботи до теми практичного заняття;

- теми пропущених занять зі вказаними сторінками кожної теми у методичних рекомендаціях по модулю №1,2;

- завантажені методичні рекомендації по модулю №1,2;

- матеріали лекцій у вигляді презентацій, за темами яких студенти опрацьовують самостійно;

- надані студентам e-mail та номери мобільних телефонів викладачів для вирішення поточних питань.

Щотижня колектив кафедри збирається он-лайн, використовуючи відеоконференцію Zoom для звітності та обговорення поточних питань, які виникають під час співпраці зі студентами.

Окрім того, викладачі кафедри повсякчас у телефонному режимі спілкуються зі студентами груп, які знаходяться на курації, підтримуючи їх у нелегкий час та здійснюючи моніторинг стану їхнього здоров’я.

Мине час, і ми знову обов`язково знову повернемося до звичного режиму навчання та праці! А поки що – тримайтеся і бережіть себе та піклуйтеся про тих, хто потребує вашої допомоги!