«Сучасне фармакологічне лікування серцевої недостатності»

21 листопада 2019
722

«Сучасне фармакологічне лікування серцевої недостатності»

21 листопада у нашій академії відбулася чергова знакова подія, що засвідчує високий рівень досягнень полтавських кардіологів і наявність у Полтавській області ефективних засобів реалізації високопродуктивних методів лікування серцевих захворювань.

 Почала роботу науково-практична школа «Сучасне фармакологічне лікування серцевої недостатності» за участю лікарів-науковців УМСА, лікарів-експертів з кардіології ДОЗ Полтавської ОДА. На неї з`їхалися лікарі-кардіологи, лікарі-інтерни та сімейні лікарі з усіх куточків Полтавщини.

На конференцію також прибув віце-президент НАМН України, президент ГО «Всеукраїнської асоціації кардіологів України», академік НАМН України, д. мед. наук, професор Володимир Коваленко.

З вітальним словом виступив завідувач кафедри внутрішньої медицини № 2 з професійними хворобами УМСА Іван Катеренчук. Він передав учасникам конференції привітання від ректора академії Вячеслава Ждана з побажаннями конструктивної роботи і результативного обміну досвідом.

Президент ГО «Всеукраїнської асоціації кардіологів України» Володимир Коваленко високо оцінив досвід кардіологічної служби Полтавщини і зазначив, що означена тема конференції в умовах демографічної кризи та сучасних соціально-економічних проблем в Україні має надзвичайно велике значення для підвищення рівня професійних теоретичних знань і практичних навичків лікарів-кардіологів.