В УМСА завершився ХХ Всеукраїнський професійний конкурс лікарів-стоматологів

08 лютого 2019
770

ХХ ювілейний Всеукраїнський професійний конкурс лікарів-стоматологів наблизився до завершення. Церемонія відзначення його переможців була не менш вражаючою, ніж яскраве професійне дійство у клініці «Професорська стоматологія», ніж хвилююча напружена боротьба професіоналів за право стати кращими серед кращих лікарів-стоматологів, які приїхали до Полтави з усієї України.

Відкрив Урочистості ректор Української медичної стоматологічної академії, д. мед. н., професор В.М. Ждан.

«Є у всіх, і у тих, хто започаткував, а потім впродовж двадцяти років проводить цей конкурс, і у його журі та учасників, і у гостей-вболівальників — головна мета: вдосконалювати професійну майстерність задля блага пацієнтів. Адміністрація академії, стоматологічна спільнота Полтави, спонсори конкурсу завжди відгукуються на заохочення учасників та переможців конкурсу», — зазначив, відкриваючи церемонію нагородження , ректор Української медичної стоматологічної академії, д. мед. н., професор В.М. Ждан. Він привітав переможців, а з нагоди 20-річчя існування конкурсу вручив почесні грамоти викладачам УМСА за вагомий внесок у підготовку та виховання медичних кадрів.

Перше місце поділили між собою лікарі-стоматологи Андрій Савчук з Івано-Франківського національного медичного університету та Олена Вельбой з УМСА, на другій сходинці професійної майстерності у конкурсі — Микита Арістов з Харківського національного медичного університету, третє місце посіли Владислав Захаренко з УМСА та Олена Єрьоміна з Харківської медичної академії післядипломної освіти.