Кафедра фізіології виступила співорганізатором міжвузівського науково-практичного семінару

24 грудня 2021
473
Кафедра фізіології виступила співорганізатором міжвузівського науково-практичного семінару

17 грудня 2021 року на онлайн-платформі Zoom відбувся міжвузівський науково-практичний семінар «Актуальні питання діагностики та лікування хвороб органів дихання» за участю Національного фармацевтичного університету, Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, ДВНЗ «Ужгородський національний університет» та Полтавського державного медичного університету. Співголовою оргкомітету виступив завідувач кафедри фізіології, д.мед.н., професор Ігор Міщенко.

Семінар був присвячений розгляду актуальних наукових, клінічних і клініко-лабораторних методів діагностики та лікування, обміну інформацією та досвідом, сприянню наукових контактів між ЗВО та активному залученню здобувачів вищої освіти до участі.

На семінарі було представлено доповідь к.б.н., доцентки кафедри фізіології Тетяни Мамонтової на тему «Реалізація клітинної та гуморальної відповіді при COVID-19». До семінару активно долучився професорсько-викладацький колектив та здобувачі студентської наукової групи лабораторна діагностика кафедри фізіології