Лауреати конкурсу «Золота соната – 2019»

28 жовтня 2019
807

Лауреати конкурсу «Золота соната – 2019»

27 жовтня у Палаці дозвілля «Листопад» відбувся Міжнародний фестиваль – конкурс «Золота соната – 2019». На ньому колективи художньої самодіяльності УМСА вкотре продемонстрували високий рівень професійності та творчих здібностей.

Лауреатами Першого ст. у номінації «Естрадний вокал», V вікова категорія, стало вокальне тріо «Мрія»,(керівник Людмила Сидоренко). Також тріо отримало сертифікат на 200 Євро для поїздки на Міжнародний фестиваль «Зоряний бриз» у м. Кітен, Болгарія.

Лауреатом Першого ст. у номінації «Естрадний вокал», V вікова категорія, став соліст, студент 1 курсу Ілля Яковенко, (керівник Дмитро Лузановський.) Ілля також отримав сертифікат на 50 Євро для поїздки на Міжнародний фестиваль «Зоряний бриз» у м.Кітен, Болгарія.

Лауреатами Першого ст. у номінації «Хореографічне мистецтво», жанр «Естрадний танець»,V вікова категорія, став ансамбль естрадного танцю «Стимул», (керівник Ющенко Яна). Ансамбль теж отримав сертифікат на 500 Євродля участі у на Міжнародному фестивалі «Зоряний бриз» у м.Кітен, Болгарія.

У професіональному журі академію представляв заслужений артист естрадного мистецтва України, художній керівник відділу культурно – освітньої діяльності  Ігор Табель.

Натхнення і нових вагомих здобутків творчим колективам УМСА та їх керівникам!