122 лікарів-інтернів стоматологів завершили двохрічне навчання і отримали «Лікаря-спеціаліста» за спеціальністю «Стоматологія»

28 червня 2023
150

На кафедрі післядипломної освіти лікарів стоматологів закінчили навчання  122  лікарів-нтернів із фаху «Стоматологія» за двохрічною програмою підготовки та 28.06. 2023 розпочали  Державну атестацію 222 лікарів - інтернів за однорічною формою підготовки.

Атестація відбулася в конференц-залі КП “Полтавський обласний центр стоматології-стоматологічна клінічна поліклініка”, де були створені умови для якісної та продуктивної роботи. Всі  лікарі-інтерни виконали навчальний план і програму за фахом “Стоматологія” та склали атестацію.  Відмінні знання і активність під час навчання, участь в науковій роботі, конференціях продемонстрували лікарі –інтерни Саприкіна Марина, Чеботарьова Єлизавета, Мамай Олександр, Чуб Альона, Нестеренко Гордій, Курбанова Інна, Баришевська Ірина, Поправка Марина.  Рішенням Державної атестаційної комісії всім лікарям-інтернам присвоєно звання «Лікаря-спеціаліста» за спеціальністю «Стоматологія».

Атестаційна комісія та колектив кафедри вітає із завершенням підготовки в інтернатурі  й бажає успіхів молодим спеціалістам!