День закоханих у Книгу

14 лютого 2023
347

14 лютого – Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day) – одне з наймолодших свят у календарі, яке об’єднує всіх, хто дарує книги, прищеплюючи, таким чином, любов до читання. В Україні це свято поки що не має великого розголосу, але в бібліотеці ПДМУ особливий настрій цього дня панує вже багато років. До святкової акції «Подаруй бібліотеці книгу» долучається уся університетська спільнота. Ректор університету, професор Вячеслав Ждан та перший проректор, професор Валентин Дворник, проректор з навчальної роботи, професор Давид Аветіков та проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор Валерій Похилько стали першими, хто сьогодні відвідали рідну бібліотеку і привітали книголюбів, освідчившись до того ж їм у справжній любові до книг та до читання.

Дарують книги не лише із власних книгозбірень, а й придбані нові видання як українських, так і світових авторів. А разом з книжками дарувальники несуть яскраві емоції, радість та щиру посмішку.

Такі миттєвості стають приємним спогадом для всіх. Тож, даруйте книги з любов’ю та нехай 14 лютого, звичайний зимовий день, перетвориться на добру традицію – дарувати книжки, бо книжки – то любов!

Більше про святкову акцію «Подаруй університетській книгозбірні книгу» читайте https://www.facebook.com/biblumsa