До уваги вступників!

02 серпня 2023
657
До уваги вступників!

Триває вступна кампанія до Полтавського державного медичного університету.

Згідно правил прийому до ПДМУ у 2023 році особи, яким надійшло повідомлення в особистому електронному кабінеті вступника про отримання рекомендації до зарахування (які отримали інформацію з офіційного вебсайту університету), у визначений строк повинні виконати вимоги до зарахування:

підтвердити вибір місця навчання в електронному кабінеті з накладанням кваліфікованого електронного підпису або особисто в закладі освіти. Для можливості використання КЕП в електронному кабінеті вступника до картки фізичної особи в ЄДЕБО обов’язково повинен бути внесений реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП), після чого проводиться валідація РНОКПП у Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків.

укласти договір про надання освітніх послуг в закладі вищої освіти між закладом освіти та вступником (за участю батьків або законних представників – для неповнолітніх вступників), в якому можуть бути деталізовані права та обов’язки сторін. Договір (контракт) про навчання може бути укладений дистанційно з накладанням кваліфікованих електронних підписів. З типовою формою договору та іншою детальною інформацією можна ознайомитися на офіційному сайті університету www.pdmu.edu.ua.

надіслати на пошту приймальної комісії  копію  військово-облікового документа (для військовозобов’язаних - військового квитка або тимчасового посвідчення військовозобов’язаного, для призовників - посвідчення про приписку до призовних дільниць, для резервістів – військовий квиток).

За більш детальною інформацією можна звернутися за адресою:

м. Полтава, вул. Шевченка 23,

тел. (0532) 60-80-75, 50-25-66, 56-20-92