До уваги вступників!

24 липня 2023
545
До уваги вступників!

Триває вступна кампанія до Полтавського державного медичного університету.

Згідно з Правилами прийому до ЗВО ПДМУ у 2023 році особи, яким надійшло повідомлення в особистому електронному кабінеті вступника про отримання рекомендації до зарахування (які отримали інформацію з офіційного вебсайту закладу вищої освіти), у строк, визначений для виконання вимог до зарахування (протягом трьох днів), мають підтвердити вибір місця навчання в електронному кабінеті з накладанням кваліфікованого електронного підпису або особисто в закладі освіти.

Для можливості використання КЕП в електронному кабінеті вступника до картки фізичної особи в ЄДЕБО обов’язково повинен бути внесений реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП), після чого проводиться валідація РНОКПП у Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків.

Акцентуємо увагу, що підставою для зарахування особи на навчання є підтвердження вибору місця навчання, виконання вимог до зарахування та укладення договору про надання освітніх послуг в закладі вищої освіти між закладом освіти та вступником (за участю батьків або законних представників – для неповнолітніх вступників), в якому можуть бути деталізовані права та обов’язки сторін. Договір (контракт) про навчання може бути укладений дистанційно з накладанням кваліфікованих електронних підписів.

З типовою формою договору та іншою детальною інформацією можна ознайомитися на офіційному сайті університету www.pdmu.edu.ua або звернутися за адресою:

м. Полтава, вул. Шевченка 23,

тел. (0532) 60-80-75, 50-25-66, 56-20-92