Інтегровані та бінарні заняття – дієвий засіб формування професійної компетенції майбутніх спеціалістів

29 вересня 2022
288

Кафедра нервових хвороб на чолі з професором Михайлом Дельвою тісно співпрацює з іншими кафедрами Полтавського державного медичного університету.

29 вересня 2022 року завідувач кафедри анатомії з клінічною анатомією та оперативною хірургією професор Сергій Білаш та доцент кафедри нервових хвороб Анжеліна Кривчун провели науково-практичне заняття з 7 Н групою медичного факультету № 2 за темою: Екстрапірамідна система та синдроми ураження.

Знання нормальної та топографічної анатомії лежить в основі клінічних дисциплін та є невід’ємним компонентом базисних знань.

Анатомія та еволюція нервової системи – один з розділів анатомії людини, у якому розглядаються будова і розвиток головного і спинного мозку, а також периферичної нервової системи, включаючи нерви, ганглії, нервові сплетіння і автономну нервову систему.

Використання інтерактивних технологій, а саме 3D-анатомічних столів та VR-технологій розширює можливості отримання та засвоєння інформації для здобувачів освіти, робить навчання цікавим та сучасним.