Краще один раз почути, аніж тільки ознайомитися з оголошенням!

08 вересня 2023
282
Краще один раз почути, аніж тільки ознайомитися з оголошенням!

З відгуками тих, хто успішно закінчив підготовчі курси ЗВО ПДМУ, можна познайомитися тут.

Підготовчі курси - це чудова можливість підготуватися до ЗНО/НМЕ і скласти на найвищі бали. Викладачі добрі, розуміючі, а головне майстри своєї роботи. На заняття хотілося приходити, хотілося вчитися і здобувати знання. Я дуже вдячна університету і викладачам за здобуті знання, які мені дуже знадобляться у майбутньому.
06.06.2023p.
Хоменко Анастасія Сергіївна, Котенко Владислав Вікторович, слухачі 8-місячних вечірніх курсів, м. Полтава

Мені особисто дуже сподобалися підготовчі курси, а саме біологія. Видно, що викладач знає свою справу 1 ділиться з нами знаннями. Викладача цікаво слухати і не нудно, тому оцінюю позитивно. Відвідуючи математику теж було видно, що викладач знає матеріал, але погано було те, що програма була інша ніж те, що нам потрібно на НМТ, але все одно дізнався багато нового.
06.06.2023р.
Миіка Микита Павлович, слухач 8-місячних вечірніх курсів, м. Полтава

Хочу подякувати Полтавському державному медичному університету за якісно надані підготовчі курси. Вважаю доцільним підкреслити професіоналізм педагогів даного закладу.
Також дякую за якісно приготований і викладений матеріал. Мій результат склав 186 балів, на що я й розраховував.
07.06.2023p.
Дибльняк Андрій, слухач 8-місячних заочних курсів, Сумська область, смт. Косівшина

Щиро вдячна за можливість підготовки і повторення вивченого в школі навчального матеріалу з біології та української мови. Особлива подяка викладачу біології Тетяні Дмитрівні за цікаве викладання матеріалу. 
04.09.2023p.
Нестерук Поліна, слухачка 8-місячних вечірніх курсів, м. Полтава

Підготовчі курси я став відвідувати у 9 класі на базі ПІДМУ. Я вивчав біологію, хімію, українську мову. Хочу зазначити, що навчальний процес мені дуже сподобався. Викладачі на високому професійному рівні добре систематизували мої знання з даних предметів. І якісно підготували до вступу. І ті знання, які я отримав, я повністю впевнений, що мені в подальшому знадобляться у навчанні. Щиро вдячний Вам за допомогу. Успіхів і процвітання чудовому колективу та навчальному закладу.
04.09.2023p
Шарлай Вадим Руетамович, слухач 8-місячних вечірніх курсіє на базі 9 класів.

Завдяки підготовчим курсам ПДМУ, я успішно закінчив9 клас, значно розширив свій кругозір, та отримав знання, які внявилися необхідними при подальшому навчанні в коледжі.
На цих курсах я також познайомився з багатьма своїми майбутніми однокурсниками. Дуже рекомендую майбутнім здобувачам освіти пройти ці курси.
05.09.2023p.
Уріцький Іля, слухач 8-місячних підготовчих курсіє на базі 9 класів, м. Полтава