Многія літа: Університет шле вітання з Ювілеєм

16 березня 2023
387

16 березня 2023 року доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри післядипломної освіти лікарів стоматологів-ортопедів Нідзельський Михайло Якович зустрічає славну ювілейну дату.

Адміністрація ЗВО ПДМУ на чолі з ректором, професором Вячеславом Жданом і вся університетська спільнота сердечно вітають Михайла Яковича зі знаменним днем у його житті та зичать здоров`я, щастя, успіхів, добра і звитяжної мирної праці під мирним небом на благо України і українського студенства.

З університетської рубрики «Ім`я в медицині»:

Нідзельський Михайло Якович має 244 наукових праць, автор 49 патентів на винахід, автор 5 монографій, 14 навчальних посібників, співавтор національних підручників за фахом «Стоматологія», а також – 2-х підручників з ортопедичної стоматології. Ним науково розроблені 3 м’які прокладки для стоматологічних протезів, які занесені до Державного реєстру України.

Лікар вищої категорії, Відмінник охорони здоров’я, під його керівництвом 8 лікарів закінчили клінічну ординатуру, захищено 5 магістерських робіт, 14 кандидатських дисертацій. виконується 1 дисертаційна робота.

Член редколегії журналів за фахом «Стоматологія». Член спеціалізованої Вченої ради для захисту докторських та кандидатських дисертацій за фахом «Стоматологія».