На засіданні Полтавського обласного медичного товариства педіатрів обговорили питання ведення складного пацієнта у педіатричній практиці алерголога та дерматолога

20 квітня 2023
299

19 квітня 2023 року відбулося чергове засідання Полтавського обласного медичного товариства педіатрів у форматі науково-практичного семінару на тему: «Складний пацієнт у педіатричній практиці алерголога та дерматолога». З доповіддю виступили  голова Полтавського обласного медичного товариства педіатрів,  зав. кафедри педіатрії № 2 Тетяна Крючко на тему «Національний протокол -2021 Бронхіальна астма у дітей», дитячий лікар-алерголог Рудяга Л. М. та дитячий лікар-дерматолог Наталія Білаш (ЦСПД КП «Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М. В.Скліфосовського) з доповіддю на тему «Складний пацієнт у педіатричній практиці алерголога та дерматолога».

Всі учасники з великою зацікавленістю заслухали представлені доповіді, збагатили рівень знань щодо ведення складних пацієнтів педіатричного профілю та отримали відповіді на актуальні питання під час інтерактивної дискусії.