«Навчання заради змін»: стартував набір на безкоштовні навчальні курси для сестер та братів медичних

27 травня 2024
246
«Навчання заради змін»:  стартував набір на безкоштовні навчальні курси  для  сестер та братів медичних

Команда Полтавського державного медичного  університету  та ГО «Український професійний розвиток» оголошують набір слухачів на цикл тематичного удосконалення «Фізична та реабілітаційна медицина» для сестер медичних/братів медичних.

Полтавський державний медичний університет було обрано одним із партнерів проєкту «Навчання заради змін» за результатами відкритого конкурсу. Команда нашого закладу організує та проведе цикл тематичного удосконалення «Фізична та реабілітаційна медицина», для сестер медичних/братів медичних з масажу та фізіотерапії.

Проєкт  «Навчання заради змін» впроваджується ГО «Український професійний розвиток» в межах програми «Професійна освіта в Україні / Skills4Recovery», яка реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального уряду Німеччини.

Навчання безкоштовне та передбачає часткову фінансову винагороду. 

Також в межах проєкту можна отримати фахову психологічну підтримку. Після закінчення навчання учасники отримають Посвідчення.

Навчання відбуватиметься впродовж місяця у Полтавському державному університеті за адресою: м.Полтава, вул.Шевченка, 23. Старт – 03 червня 2024 року. 

Щоб зареєструватися на навчання, необхідно заповнити форму  https://forms.gle/dHA1BXjcxmNF6uTu6. За номерами телефонів також можна зареєструватися 0935634376 або 0930203576.

Довідкова інформація

Програма «Професійна освіта в Україні / Skills4Recovery» спрямована на підтримку навчання та перепідготовку кваліфікованої робочої сили в чотирьох секторах економіки, важливих для процесу відновлення: будівництво, транспорт і логістика, сільське господарство та сфера послуг. Ця мета досягається через зміцнення спроможності надавачів послуг професійної освіти пропонувати якісні й орієнтовані на ринок праці освітні послуги, залучати вразливі групи населення і співпрацювати з роботодавцями. Програма фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Бюджет Програми складає 10 мільйонів євро. Програма Skills4Recovery триває з середини 2023 по середину 2026 року та охоплює шість областей (Львівську, Вінницьку, Чернівецьку, Київську, Полтавську та Дніпропетровську).