Не все те корисно, що модно: поради підліткам від лікарів-стоматологів

20 квітня 2023
326

Лікарі -інтерни 127-ої групи під орудою викладача Мосієнко А. С. підготували захоплюючу  презентацію на цікаву для підлітків тему «Не все те корисно, що модно. Пірсинг, татуаж, електронні сигарети».Завдяки спільним діям адміністрації Полтавської загальноосвітної школи І-ІІІ ступенів № 4, адміністрації Комунального підприємства «Міська дитяча клінічна стоматологічна поліклініка» (директор Даниленко В.В.) співробітниками кафедри дитячої стоматології був проведений освітній захід для учнів 8-А, 8-Б, 9-А, 9-Б класу.  Захід, проведений у конференцзалі КП МДКСП, викликав зацікавленість підлітків, а неформальна  атмосфера дозволила їм отримати відповіді на  актуальні запитання від лікарів-інтернів та викладачів кафедри.

Кафедра ще продовжуватиме створювати цікаві кейси для  проведення просвітньої роботи серед дітей та підлітків організованих дитячих колективів Полтави. Спільними зусиллями разом - до Перемоги!

Довідково

Головним напрямком у роботі лікаря-стоматолога є профілактичний. Особливо це притаманно праці лікаря-стоматолога дитячого, бо ж саме в дитячому віці формуються алгоритм гігієни порожнини рота, автоматизм дій та установка догляду за ротовою порожниною на все життя. За умов воєнного часу більшість дітей  м. Полтави вимушені навчатися онлайн, що ускладнює як їхню соціальну адаптацію серед однолітків , так і можливість проведення санітарно-освітньої роботи.