Незабутня феєрія яскравого вечора: ПДМУ має талант!

08 березня 2023
528

7 березня 2023 року університет упродовж благодійного вечора засвічував нові яскраві зірки на своєму творчому горизонті. Вони щедро дивували глядачів яскравою артистичністю. Зіркові претенденти, студенти ПДМУ, співали, танцювали та викликали шалені оплески у глядацькій залі, спонукаючи кожного зробити свій благодійний внесок у загальну справу допомоги ЗСУ та наближення Перемоги.

 Розпочалося дійство скорботною Хвилиною мовчання. Згадали всіх, хто поклав життя на полі бою за незалежність і свободу України, застигли урочисто при звуках Державного Гімну України. Слухали уважно ректора ПДМУ, професора Вячеслава Ждана і подумки готувалися до того, щоб і власні слова передавали також важливість почуттів, які на ту мить переповнювали серця.

За такої чисельності несподівано відкритого сузір`я талантів журі, яке очолював ректор Вячесла Ждан, важко було комусь надати перевагу. Бо ж кожен художній номер мав свою родзинку і залишав по собі незабутнє враження. «Я піду в далекі гори» змінювалась на французьку «Je veux», «Тримай» і інші, не менш емоційні пісні та їхнє виконання. Глядачі, як і виконавці, мали різні уподобання, але у цей благодійний вечір всі вони були єдиними у палкому прагненні бути потрібними своїй країні та допомогти воїнам ЗСУ, які мужньо захищають нас у запеклій боротьбі з агресором. Тож благодійні внески, які були зібрані цього незвичайного вечора, досягли суми майже 4-х тисяч гривень та найближчим часом будуть направлені на надання допомоги захисникам і захисницям України на фронт.

А переможців після кропіткого відбору журі вдалося все ж таки визначити. Ними стали: Калюжка Єлизавета за танець « 16 shots», Ілля Яковенко за пісню «Every time I Look at you», Вербицька Олександра за танець «Незламна», який став родзинкою хореографічного виконання, глядачіі ж подарували симпатїї Горєловій Анастасії за пісню «Враже» і, звичайно, журі назвало і володарку Гран-прі. Нею стала Зірка благодійного вечора з піснею «Feeling good» - Ольга Резніченко.

Втім, переможених не було. Бо ж всі були зоряними виконавцями і здивували глядацьку залу яскравими талантами, самобутністю і неповторністю створених ними образів. Університет має таланти! Хай щастить усім у їхній реалізації, де б не довелося їх демонструвати у майбутньому!