Нові наукові здобутки гуртківців кафедри мікробіології, вірусології та імунології

27 квітня 2023
337

Здобувачі освіти наукової групи кафедри мікробіології, вірусології та імунології в такий нелегкий час для країни намагаються підтримувати один одного у великій та безмежній науці. Учасники СНГ кафедри беруть участь у різних наукових заходах, які проходять не тільки в ПДМУ, а і в інших закладах вищої освіти.

Так, 10-12 квітня 2023 року пройшов 27 Конгрес студентів та молодих учених «Майбутнє за наукою» у Тернопільському національному медичному університеті імені І. Я. Горбачевського в онлайн форматі. Наукова програма конгресу передбачала розгляд різноманітних питань у галузі теоретичної, експериментальної, практичної медицини та фармації.

Студенти СНГ представили свої наукові роботи у секції біологія, мікробіологія та фармакологія, фармація: Віговська Анастасія, Сікалюк Діана II курс, медичний факультет №1 з темою наукової роботи «Визначення впливу ефірної олії монарди дудчастої на сапрофітні і патогенні види мікроорганізмів» (наукові керівники: доцент Валентина Полянська, доцент  Світлана Зачепило) отримали диплом I-го ступеня.

Mansi Sood III курс, міжнародний факультет ОПП «Медицина» з темою наукової роботи «Epidemiological investigation of Yellow Fever» (науковий керівник: доцент Віра Федорченко) отримала диплом III-го ступеня.

Rohini Biswas IV курс, міжнародний факультет ОПП «Медицина» з темою наукової роботи «New way to improve the efficacy of conventional antimycotics» (наукові керівники: викладач Нелля Боброва, професор Олена Важнича) отримала диплом III-го ступеня.

Вітаємо наукових керівників та здобувачів освіти з такими результатами. Бажаємо успіхів та наукових досягнень надалі!