Новітні досягнення клінічної анатомії і оперативної хірургії в розвитку сучасної медицини і стоматологіїургії в розвитку сучасної медицини і стоматології

22 червня 2023
259

На кафедрі анатомії з клінічною анатомією та оперативною хірургією відбувся Другий міжнародний морфологічний симпозіум «Новітні досягнення клінічної анатомії і оперативної хірургії в розвитку сучасної  медицини і стоматології».

Від імені ректора і ректорату Полтавського державного медичного університету із вітальним словом виступив проректор з наукової роботи, професор Ігор Кайдашев. Він привітав учасників симпозіуму та побажав плідної праці. Завідувач кафедри анатомії з клінічною анатомією та оперативною хірургією Сергій Білаш урочисто розпочав роботу симпозіуму.

До привітань приєдналися учасники із різних куточків України, які, незважаючи на надскладні умови у нашій країні, підтримали теплим словом організаторів та доповідачів симпозіуму.

На пленарних доповідях обговорювалися актуальні питання сучасної морфології на базі платформи Zoom. Адже наука не знає меж, і наш університет розширює кордони. До участі у симпозіумі були залучені учасники із Німеччини, Болгарії, Туреччини, Греції та Індії.

Активними учасниками Другого міжнародного морфологічного симпозіуму були викладачі, аспіранти, студенти та члени студентської наукової групи кафедри анатомії з клінічною анатомією та оперативною хірургією.