Новий навчальний рік розпочався з грандіозної зустрічі з першокурсниками

12 вересня 2023
297

7 вересня 2023 року урочисто в 5 авдиторії студенти-першокурсники завітали на зустріч зі студентським активом та відділом культурно-освітньої діяльності Полтавського державного медичного університету. Завідувачка відділу культурно-освітньої діяльності Людмила Сидоренко представила творчі колективи університету: народний самодіяльний ансамбль танцю «Юність», народний самодіяльний вокальний ансамбль «Мальви», ансамбль бально-спортивного танцю «Орхідея» та вокальний чоловічий гурт «Пліка Вокаліс».
Первинна організація Професійної спілки працівників охорони здоровʼя України студентів ПДМУ презентувала основні вектори діяльності, проведені заходи, та поділилась власним досвідом роботи в команді задля спільної мети.
ВЗ «Єдність», провідний волонтерський загін ПДМУ, який об’єднує однодумців та мотивує примножувати добрі справи у світі познайомив першокурсників з напрямками роботи ВЗ, поділився власним досвідом та радо закликав до плідної співпраці і достягнення нових верших.
Студентське наукове товариство ПДМУ – місце для унікального розвитку, розширення поля інтересів та створення власних наукових досліджень. СНТ також представило основні завдання та проєктні роботи, які є допоміжним атрибутом для майбутніх наукових здобутків студента.

Неперевершена енергетика заповненої авдиторії надихнула до грандіозних звершень, це надто важливо, коли свідома та ініциативна молодь об‘єднується задля досягнення спільної мети.