Обласний турнір з міні-футболу на Кубок ректора зібрав вболівальників: враження

15 травня 2023
225

13 травня 2023 року на території спортивного містечка ПДМУ відбувся обласний турнір з міні-футболу на призи ректора університету Вячеслава Ждана на підтримку Збройних Сил України. У ньому взяли участь 7 команд міста та області: дві команди ПДМУ (студенти та викладачі, студенти міжнародного факультету), команда КП «Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М.В. Скліфосовського ПОР», КП «2-а міська клінічна лікарня ПМР», КП «Полтавський обласний клінічний медичний кардіоваскулярний центр ПОР», КНП «Котелевська лікарня планового лікування», та КП «Обласний заклад з надання психіатричної допомоги ПОР».

Переможцем турніру стала команда КП «Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М. В. Скліфосовського ПОР», ІІ місце завоювала команда КНП «Котелевська лікарня планового лікування», ІІІ місце на п'єдесталі пошани - команда студентів та викладачів ПДМУ.

 Свято футболу виявилось яскравим і феєричним. На відкритті змагань команди привітав ректор університету Вячеслав Ждан, виступили голова обласної профспілки медиків Олександр Кувічка, проректор з наукової педагогічної та виховної роботи Валерій Похилько та представник обласної Асоціації футболу Ігор Кислов. Змагання ж відбувалися у дружній, але запеклій боротьбі, бо ж усі команди відчайдушно боролися за першість. Вболівальники ж як могли, підтримували їх бурхливою реакцією на кожен вдалий крок.

Завдяки підтримці ректора, адміністрації університету, Профспілкового комітету та обласній Асоціації футболу учасники змагань отримали Дипломи та футбольні м'ячі, а переможці – завойовані у нелегкій боротьбі кубки і грамоти.