Оголошення!

22 липня 2022
637
Оголошення!

До уваги студентів медичних факультетів закладів вищої освіти, лікарів-інтернів, викладачів, аспірантів, науковців, фахівців-практиків!

Кафедра фізіології долучилась до видання відомого у світі підручника із фізіології.

Медична фізіологія за Гайтоном і Голлом: 14-е видання: у 2 томах. Том 1 / Джон Е. Голл, Майкл Е. Голл. : Всеукраїнське спеціалізоване видавництво «Медицина», 2022.- XIV, 634 (кольорові).

Науковий редактор українського видання Степан Вадзюк; наукові редактори перекладу Катерина Тарасова та Ігор Міщенко – доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри ЗВО ПДМУ.

До 30 серпня підручник можна придбати зі знижкою 20, перейшовши за посиланням, https://www.medpublish.com.ua.

У підручнику основну увагу приділено інформації, найбільш корисній для студентів на клінічному й доклінічному етапах навчання. Такий формат забезпечує максимально ефективне вивчення й опанування складних понять. Базову інформацію надруковано великим шрифтом, а допоміжні дані, зокрема приклади з клінічної практики, — меншим шрифтом на блідо-бузковому тлі. Завдяки цьому читач може швидко переглянути основні відомості або глибше вивчити матеріал. Своєю популярністю серед студентів у всьому світі підручник завдячує саме такому підходу, а також іншим важливим особливостям.

Матеріал, що об’єднує фізіологію і патофізіологію, підготовлено з огляду на клінічну практику та орієнтовано переважно на студентів клінічного й доклінічного етапів навчання.

Основну увагу сфокусовано на фундаментальній інформації та особливостях підтримання гомеостазу в організмі людини з метою запобігання захворюванням, а також важливих принципах, які допоможуть ухвалювати рішення в подальшій клінічній практиці.

Ширше охоплення клінічних випадків, включно з ожирінням, метаболічними й серцево-судинними захворюваннями, хворобою Альцгеймера та іншими дегенеративними станами.