Онлайн-майстерня «у майбутнього – здорове серце!»

29 вересня 2022
255

Першокурсники ПДМУ – майбутні лікарі-стоматологи – долучилися до організованої викладачками кафедри українознавства та гуманітарної підготовки онлайн-майстерні «У майбутнього – здорове серце!», присвяченої Всесвітньому дню серця. Уже 22-й рік поспіль 29 вересня світова спільнота влаштовує заходи, провідна мета яких – сприяти поширенню інформації про серцево-судинні хвороби і шляхи запобігання їм.

Студенти охоче відгукнулися на пропозицію обговорити важливість здорового способу життя й систематичного піклування про серце – орган, від якого залежить функціонування людського організму, його загальний стан і самопочуття людини.

Обраний формат заходу дав змогу кожному не лише поглибити знання про актуальні ризики для серця, а й продемонструвати креативність, гнучкість розуму, уміння дискутувати, експериментувати з формами й засобами презентації власних ідей.

Насамкінець студенти підбили підсумки конкурсу оригінальних постерів і визначили переможницю – Софію Кравченко, майбутню стоматологиню з групи №5, яка підготувала й гідно представила колаж «Будь, як серце!».