Опубліковано міжнародний рейтинг університетів u-multirank-2022: першу позицію серед представлених закладів вищої освіти, підпорядкованих МОЗ України, посів ЗВО ПДМУ

22 червня 2022
510

21 червня 2022 року рейтингова агенція U-Multirank опублікувала черговий щорічний рейтинг університетів (U-Multirank-2022), в якому цього року взяли участь 2202 університетів з більше ніж 100 країн світу.

U-Multirank – це глобальний міжнародний багатовимірний рейтинг закладів вищої освіти, який порівнює ефективність університету за 5-ма вимірами: Викладання та навчання, Проведення досліджень, Передача знань, Міжнародна орієнтація та Участь у житті регіону. При цьому користувач може самостійно вибудувати градацію в залежності від уподобань.

У рейтингах 2022 року Україна представляли 93 заклади вищої освіти. У порівнянні з 2021 роком, Полтавський державний медичний університет покращив свої позиції за усіма індикаторами та показав найвищу ефективність у вимірі «Викладання та навчання», у якому посів 36-е місце серед ЗВО України та здобув  першу позицію серед представлених закладів вищої освіти, підпорядкованих Міністерству охорони здоров’я України.

Віримо в потенціал ЗВО ПДМУ та бажаємо подальшого прогресу в даному напрямку!