Відбулося засідання Регіональної ради Полтавської області Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона»

20 липня 2022
541

18.07.22р. відбулося засідання Полтавської регіональної ради, на якому був проведений конкурсний відбір на отримання Відзнаки "Орден Святого Пантелеймона" «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу й незалежність України у війні з російським агресором» у 2022 році.

Засідання розпочалося з офіційного гімну Відзнаки. Голова регіональної ради Валерій Похилько представив членам регіональної ради розроблений Поважною радою та виконавчим комітетом механізм проведення відбору кандидатів на отримання Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу й незалежність України у війні з російським агресором» 9-ого серпня 2022 року та критерії відбору кандидатів на отримання Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона».

Голова Регіональної ради представив членам регіональної ради 8 номінантів, які потужно виявили свою діяльність у період з 24.02.2022р., та були надані до розгляду регіональній раді медичними закладами, волонтерськими та громадськими організаціями. Після обговорення відбулося голосування, за результатами якого було обрано одного кандидата на отримання почесної Відзнаки «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу й незалежність України у війні з російським агресором».