Партнерська зустріч ПДМУ з представниками Каледонського університету Глазго, Шотландія (Glasgow Caledonian University, Scotland)

29 липня 2022
441

За сприяння відділу з міжнародних зв’язків 28 липня відбулася перша он-лайн зустріч Полтавського державного медичного університету з представниками Каледонського університету Глазго, Шотландія, на якій розглядалися питання співпраці за програмою Парамедик  в рамках реалізації міжнародної «Ініціативи Єднання», започаткованої  Cormack Consultancy Group.

Каледонський університет Глазго представляли д-р Кріс Шонен (Dr. Chris Seenan) – старший викладач кафедри фізіотерапії та парамедицини; д-р Гордон Хілл (Dr. Gordon Hill) – старший викладач кафедри медсестринства і громадської медицини; Саманта Патерсон (Samantha Paterson) – викладач кафедри фізіотерапії та парамедицини. Зустріч була організована проект-менеджером   Cormack Consultancy Group Анжелою Стащак.

Під час зустрічі були окреслені напрями партнерської допомоги за програмою Парамедик  у короткостроковій та довгостроковій перспективі.

У підсумку сторони домовились, що Полтавський державний медичний університет надасть колегам із Шотландії детальні письмові пропозиції щодо бажаних напрямів співпраці та надання підтримки.

Довідково:

Каледонський університет Глазго (www.gcal.ac.uk) – це сучасний шотландський університет, який має тісні зв’язки із роботодавцями і готує студентів до успішної кар’єри в різних сферах, включаючи науки про здоров’я. Заклад має стародавню історію, яка починається з 1875 року. Університет отримав статус у 1993 році після злиття двох інститутів. Університет має професійно-орієнтовані програми і акцент на подальше успішне прецевлаштування випускників.