Перемогли знання: визначені нові переможці олімпіад

17 лютого 2023
433

15 лютого 2023 року на кафедрі акушерства і гінекології №1 ПДМУ відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з фаху «Акушерство і гінекологія». Взяли участь 28 здобувачів освіти V- VI  курсів медичних факультетів.

Змагання пройшли у дружній діловій атмосфері.

Учасникам олімпіади було запропоновано 3 види роботи з профільного предмету: комп′ютерне тестування, розв′язання клінічних ситуаційних задач та практичні навички на фантомах у стимуляційному класі. Майбутні лікарі продемонстрували високий рівень знань, клінічного мислення та мануальних вмінь, що дуже порадувало викладачів, які доклали чималих зусиль щодо підготовки цієї талановитої молоді, так потрібної сьогодні нашій Батьківщині.

Підсумки олімпіади обговорені на засіданні кафедри та визначені переможці.

І місце – посіла студентка VI курсу 10 групи - Кізюн Маргарита, ІІ місце розділили Андріїв Дмитро (VI курс 7 група) та Трегуб Дар′я (VI курс 23 група), ІІІ місце посіли Торубара Олександра (6 курс, 26 група), Січінава Лука (6 курс, 25 група) та п′ятикурсниця Гречишникова Антоніна (16 група). Призери отримали від колективу кафедри учбові посібники, що стануть корисними майбутнім акушер-гінекологам у практичній роботі.

Вітання переможцям і найкращі побажання у майбутній професії!