Переможцями стипендіальної програми «Завтра.UA» стали двоє студентів ПДМУ

29 червня 2023
286

Фонд Віктора Пінчука, що є фундатором найпрестижнішої першої приватної загальнонаціональної програми з підтримки талановитої молоді в Україні оголосив 15 червня 2023 року результати конкурсу Стипендіальної програми «Завтра.UA».

Командою фонду проведено кропітку роботу з визначення переможців серед поданих 312 студентських заявок з різних куточків України для участі у Сімнадцятому конкурсі 2022/23.

Конкурсанти впродовж 3-х турів брали активну участь на всіх етапах, адже кожен прагнув приєднатися до великої спільноти стипендіатів програми, нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни серед талановитих студентів України, отримати фінансову підтримку для продовження освіти та реалізації власних проєктів, налагодити нові зв’язки та обмін інформацією з іншими учасниками.

Чотири учасники наукової групи «Лабораторна діагностика» кафедри фізіологія Сергій Троцько, Сергій Шальнев, Анатолій Мягкохліб та Анастасія Зезекало доєдналися до участі у даному конкурсі під керівництвом к. біол. н., доцентки Тетяни Мамонтової. Команда Фонду високо відзначила високий рівень наукового керівництва Тетяни Мамонтової її студентами, які стали переможцями цьогорічного конкурсу.

Стипендіатами програми «Завтра.UA» визначені студенти 6-ого курсу, медичного факультету № 1 Сергій Троцько та Сергій Шальнев. Саме вони вибороли 3-є та 7-е місця відповідно у загальному рейтингу серед інших конкурсантів.

Науковий керівник пишається учасниками наукової групи та бажає успіху у подальших наукових звершеннях майбутнім випускникам ПДМУ, які стануть гідними членами «Завтра.UA», найбільшої спільноти талановитої молоді в Україні.