Перший крок у велику науку завершився чудовим результатом

11 травня 2023
307

Цікавою та хвилюючою стала участь старости студентської наукової групи з судової медицини Діани Сікалюк, студентки 2-ого курсу групи № 6 медичного факультету № 1 на ХХ Науковій конференції студентів та молодих вчених з міжнародною участю «Перший крок в науку – 2023» у Вінницькому національному медичному університеті ім. М. Пирогова 21-22 квітня.  Вона виступила з доповіддю «Електромітка як наріжний камінь для встановлення істинної причини смерті», підготовленої під керівництвом професора Івана Старченка та наукового керівника, асистента кафедри, лікаря судово-медичного експерта вищої категорії відділу судово-медичної експертизи трупів Галії Мустафіної.

Діана зацікавилась судовою медициною ще навчаючись на 2-ому курсі та тоді ж з особливим інтересом вже відвідуючи заняття студентської наукової групи, незважаючи на те, що дисципліна вивчається на 4-ому курсі. І хоча це тільки перший крок у велику науку – він завершився чудовим результатом - Дипломом ІІІ ступеня на престижній науковій конференції.

Кафедра патологічної анатомії та судової медицини вітає Діану Сікалюк і бажає не зупинятися на досягнутому та продовжувати успішно рухатися далі.