Підбиті підсумки конкурсного відбору Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона: Полтавщина зустрічає аж двох Лауреатів конкурсу, двох орденоносців!

09 серпня 2023
254

На цю подію з нетерпінням щороку чекає не тільки вся медична спільнота України. Громадськість також завжди прагне знати імена переможців такого престижного традиційного всеукраїнського конкурсу. Адже це імена по-справжньому відданих медицині і священному обов`язкугромадянина своєї держави професіоналів. І ось ця знаменна подія настала.

9 серпня 2023 року у Софійському соборі м. Києва відбувся Молебень Святому Пантелеймону-Цілителю за мир, за здоров`я українського народу та наших воїнів, за здоров`я медиків, за Лауреатів Відзнаки, за швидке одужання всіх хворих і немічних.

Урочисто оголошені імена Лауреатів Відзнаки «Ордена Святого Пантелеймона». Орденом Святого Пантелеймона у номінації «За самовіддане служіння українському народу, міцність і стійкість у боротьбі за здоров`я українців, за свободу та незалежність у війні з російським агресором» Поважна Рада Відзнаки нагородила старшу операційну сестру хірургічного відділення з палатами гнійної хірургії військової частини А 3114, головного сержанта військової служби Світлану Поліковську. А у номінації «Цивільні медики» орденоносцем також на Полтавщині став лікар-хірург судиний КП «Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М. В. Скліфосовського ПОР» Дмитро Щербань.

Полтавщина пишається своїми високопрофесійними медиками-переможцями! Сердечні вітання Лауреатам Відзнаки «Ордена Святого Пантелеймона» і палкі побажання здоров`я, стійкості, мужності і нових здобутків! Разом до Перемоги!

Слідкуйте також за нашими новинами. Вони ще надійдуть після повернення делегації з Полтавщини під керівництвом очільника Полтавської регіональної ради Відзнаки, професора Валерія Похилька та її учасників. А ще ми повторимо телевізійні нариси, зняті нашою знімальною групою про життя і діяльність переможців конкурсу. Ви знову їх побачите і почуєте. Не пропустіть!

https://fb.watch/mjsVA2q96t/