Піврічна атестація лікарів-інтернів: підбиті пдсумки

28 лютого 2023
372

27 лютого 2023 року на кафедрі  хірургії № 4 ПДМУ, відбулася проміжна піврічна атестація лікарів-інтернів І-го року навчання з фаху «Хірургія».

Іспит пройшов у КП «2-а міська клінічна лікарня ПМР», що є  клінічною базою кафедри.

Комісія у складі заступника директора Навчально-наукового інституту післядипломної освіти, доцента Ганни Давиденко,  завідувача кафедри, доцента Миколи Кравціва та співробітників кафедри  оцінювали практичну та теоретичну підготовку лікарів, що закінчили освітню частину  навчання на 1-му році.

«Інтернам випав складний час для навчання – адже вони здійснювали його під час військового стану. Однак, зважаючи на обставини, вони також отримували і безцінний практичний досвід. Доводилося працювати іноді в екстремальних умовах. Але вони  проявляли ініціативність, організованість, небайдужість. Завжди за потреби трудилися поруч зі старшими колегами» - розповів Микола Кравців, підбиваючи підсумки атестації.

«Лікарі – інтерни показали  гарний рівень підготовки. Приємно,  що хірургічну спільноту України поповнять такі перспективні молоді кадри» - зауважила Ганна Давиденко.

У цілому, за результатами іспиту, можемо стверджувати, що  атестація відбулась успішно, а інтерни -  мотивовані на навчання та подальше фахове зростання.

 Бажаємо майбутнім хірургам успіхів у професійному зростанні!