"Пліч-о-пліч з ветераном. Від комунікації до взаємопідтримки" / "Shoulder-to-Shoulder with a Veteran: From Communication to Mutual Support"

21 листопада 2023
312
"Пліч-о-пліч з ветераном. Від комунікації до взаємопідтримки" / "Shoulder-to-Shoulder with a Veteran: From Communication to Mutual Support"

Ми вдячні кожному військовому, що боронить нашу країну. І щоразу, коли вони повертаються додому, до своїх рідних, друзів та знайомих – це неймовірна радість і велика відповідальність...

Навички комунікації з військовими мають свої особливості, які варто розуміти та приймати.

До вашої уваги наш «Вуличний університет»: "Пліч-о-пліч з ветераном. Від комунікації до взаємопідтримки".

Від наших чудових спікерів ви зможете почути про супровід ветеранів/ветеранок у громадах, їх реінтеграцію та реадаптацію, особливості комунікації з ветеранами/ветеранками, етичні принципи та практичні інструменти комунікації, про детермінанти, які впливають на якість взаємовідносин у суспільстві.

Захід проходить в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я « Ти як?», ініційованої першою леді Оленою Зеленською, за  сприяння Координаційний центр КМУ / Mental Health UA 
Відділ реалізації молодіжної політики та сім'ї ДКМС ПМР, Комора.

"Shoulder-to-Shoulder with a Veteran: From Communication to Mutual Support"

We are grateful to every military man defending our country. And each time they return home to their families, friends and acquaintances, it brings incredible joy and great responsibility.

Communication with veterans requires understanding and acceptance of its unique aspects.

Presenting our "Street University": "Shoulder-to-Shoulder with a Veteran: From Communication to Mutual Support".

From our great speakers, you will hear about supporting veterans in communities, their reintegration and readjustment, the nuances of communicating with veterans, ethical principles and practical communication tools, as well as the determinants affecting the quality of relationships in society.