Подкасти IRIA: німецько-українська співпраця для підвищення кваліфікації українських лікарів

29 червня 2023
297
Подкасти IRIA: німецько-українська співпраця для підвищення кваліфікації українських лікарів

Інститутом досліджень міжнародної допомоги Акконського Університету гуманітарних наук у Берліні, Німеччина (https://www.akkon-hochschule.de/iria) у співпраці з українськими партнерами реалізується проєкт «Сприяння розвитку системи охорони здоров’я України в умовах війни. Навчання, медична підготовка і професійний обмін через подкасти», який має на меті підтримку безперервного навчання медичних працівників.

Подкасти тривалістю 10-15 хвилин з перекладом українською мовою базуються на основі сучасних та актуальних, розроблених і впроваджених у Німеччині текстів по травматології, військовій медицині та психіатрії, фізіотерапії, а також в інших медичних сферах, до прикладу, у медсестринстві, педіатрії, акушерстві, внутрішніх хворобах. Список подкастів постійно оновлюється.

Полтавський державний медичний університет підтримав ініціативу німецьких колег та приєднався до спільного просування проєкту. Аудіозаписи можна прослухати за посиланням https://open.spotify.com/show/4TUvyp4Kb3ZjYfTNu5tNIc або з меню сайту університету «Подкасти IRIA».